Slavene, pazi leđa / Čuvaj se Vlatka Markovića i kad darove nosi!

Image
Foto: Pixsell

Iako je i on pod dojmom grčke tragedije usklinuo - 'Slaven je bivši', predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza je u roku od 24 sata okrenuo ploču. I to je ono što bi najviše trebalo brinuti Slavena Bilića.

11.10.2011.
12:43
Pixsell
VOYO logo

Već viđeno. Tako bi se mogle opisati reakcije čovjeka za kojeg je Igor Štimac rekao da mu se upravo sada "treba zahvaliti što smo ga trpjeli 13 godina".

Vlatko Marković je po uhodanom scenariju prvo presudio, a potom naglo povukao 'osuđujuću presudu' Slavenu Biliću te čvrsto stao iza svog izbornika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neviđenu idilu je dodatno začinio sam hrvatski izbornik koji je, iako mu je taj isti predsjednik s ostatkom svog Izvršnog odbora umalo dao 'cipelu' samo sat vremena nakon poraza u Pireju, na sva zvona objavio kako "boljeg predsjednika od Vlatka Markovića nije mogao zamisliti".

No, Bilić se upravo sada treba čuvati poznate Markovićeve 'giljotine' jer se stvari odvijaju po već viđenom scenariju. Pogledajte samo ove izjave iz prošlosti i sve će vam biti jasno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Cico Kranjčar ima moju potporu, nemamo što prigovoriti stručnom stožeru. Nema nikakve šanse da Kranjčar u svojem izvještaju ne bude podržan", rekao je Vlatko Marković nakon ispadanja sa SP 2006. (28.06.2006.).

"Otvorile su mi se oči i savršeno znam što treba napraviti. Kad momčad okrene leđa treneru, njegova je sudbina zapečaćena. Mislim da sam jasan!", rekao je Vlatko Marković na pitanje o smjeni Zlatka Kranjčara (10.07.2006.).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne pada mi na pamet smjenjivati izbornika", rekao je Vlatko Marković na temu Bilićeve smjene (09.10.2011.).

??? - Vlatko Marković nakon sjednice Izvršnog odbora (14.10.2011.).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo