'CRVENA UZBUNA PRIJE EURA': / Španjolski mediji zabrinuti šokatnim porazom od Gruzije

Image

U posljednjoj provjeri za Euro najveći favoriti prvensta doživjeli su neočekivan udarac.

8.6.2016.
10:02
VOYO logo

Španjolska nogometna reprezentacija doživjela je neugodan poraz od Gruzije (137. reprezentacije svijeta) u Madridu u posljednjoj prijateljskoj utakmici prije početka Eura. "U ovoj smo utakmici željeli dobiti na samopouzdanju i u dobrom raspoloženju otići na Euro. Na kraju stvari nisu završile onako kako smo željeli. Ovo je veliko razočaranje", rekao je izbornik Vicente del Bosque nakon utakmice.

Sumnja u mogućnosti

U osvrtu španjolskih medija može se također iščitati zabrinutost ovakvim raspletom. Marca pod naslovom 'Crvena uzbuna uoči početka Eura' piše da je poraz od Gruzije probudio sumnju u mogućnosti reprezentacije: jedna pogreška u obrani koštala je poraza Del Bosqueovu momčad, koja nije uspjela zabiti protiv Gruzije. Španjolsku sada čeka trenutak istine s Češkom. Mogli bi gledati sličnu sliku, dominaciju s loptom u suparničkoj polovici i traženje rupa u obrani".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Strani mediji obrušili su se na 'kukavičku igru' Španjolske", piše pak As napominjući kako se svi zbog toga naslađuju. "Aktualni europski prvaci nisu mogli na gori način završiti pripreme jer su izgubili od 137. reprezentacije svijeta", osvrnuo se As na pisanje Daily Maila. Slično pišu i njemački Bild, te francuski L'Equipe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://vid.me/F3Ls Španjolska će biti treći protivnik Hrvatskoj (21. lipnja) u skupini D na EP-u. U našoj skupini su još Turska i Češka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo