Croatia Boat Show od 17. do 22. travnja na splitskoj rivi

U prostorijama Plovputa održana je konferencija za novinare na kojoj je najavljen 14. Croatia Boat Show, koji će se održati od 17. do 22. travnja u Gradskoj luci i na rivi u Splitu.

16.4.2012.
13:57
VOYO logo

Direktor sajma Vicenco Blagaić najavio je da će nakon tri godine negativnog trenda ovogodišnji Croatia Boat Show biti znatno veći nego lani, te da će u moru i na kopnu biti izloženo više od 150 plovila.

"Croatia Boat Show se razlikuje od ostalih regionalnih sajmova upravo zbog toga što je to jedini nautički sajam u regiji na kojem se pojavljuju svi renomirani svjetski brandovi. Opet nam dolazi Princess, Feretti, Pershing, Fairline, Sunseeker, Sea Ray grupa, Beneteau, Jeaneau, Hanse, a ove godine i katamarani: Sunreef i Lagoon sa cijelom flotom", izjavio je Blagaić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Organizator sajma omogućio je besplatno izlaganje jednoga plovila hrvatskim proizvođačima, a nastup su potvrdili - Brodogradnja Nuić (novost veliki brodovi – Kriljani), Damor, Manikela, Salona Yachts, Arba Nautika, Salona Var, Brodogradnja Bubić, Obrt galeb i ja, Perl Sea Yachts, Pakleni otoci, Reful marine, Sas vektor, Tušek, Venzor i Monachus.

Nauticus Show će predstaviti vinare i nautičke restorane, a njihovi kuhari će posjetiteljima predstaviti svoje specijalitete te priprediti pravi gastro show.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ove godine ponovno će biti održana i tradicionalna parada brodova Croatia Boat Showa u subotu 21.travnja nakon koje će se održati veliki Playboy party u klubu Imperium.

U odnosu na posljednje tri, ove godine vremenska prognoza je obećavajuća te se očekuje veliki broj posjetitelja. Cijene ulaznica niže su nego lani – tijekom tjedna 30, a vikendom 40 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo