urnebesna priča / Cro Cop nasmijao obožavatelje: 'Promašili su bolnicu, skoro sam dobio još jedan moždani'

Image
Foto: Boris Scitar/Večernji list/PIXSELL

Unatoč fizičkoj neaktivnosti, Mirko je itekako aktivan na društvenim mrežama i uvijek pronađe vremena za šalu

20.3.2019.
7:47
Boris Scitar/Večernji list/PIXSELL
VOYO logo

Najuspješniji hrvatski borac Mirko Filipović već tri tjedna miruje nakon što je doživio moždani udar i objavio kraj svoje veličanstvene karijere. 

Unatoč fizičkoj neaktivnosti, Mirko je itekako aktivan na društvenim mrežama i uvijek pronađe vremena za šalu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na Instagram profilu sa svojim je pratiteljima podijelio jednu situaciju koja  se dogodila tri dana nakon moždanog udara. Članovi njegovog tima i borci Ante Delija i Saša Milinković odlučili su posjetiti svog prijatelja nakon što su saznali da je u bolnici i ponijeli su šah sa sobom. Cro Cop ih je čekao u KBC Dubrava, no jedini problem je taj što su njegovi prijatelji promašili bolnicu i otišli u Zabok.

"Ova slika je nastala prije tri tjedna, treći dan kako sam hospitaliziran. Moji dragi Saša Milinković i Ante Delija su me željeli posjetiti, ali su čekali da mi se stanje stabilizira. U srijedu ujutro zovu i pitaju mogu li doći. Rekoh, naravno da možete, KBC Dubrava pa dođite navečer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zovu opet popodne da vide jel dogovor vrijedi i jel sam ok. Rekoh dobro sam i dođite, 6. kat soba 6, KBC Dubrava i kažu mi da dolaze poslije treninga. I prođe 19h, prođe 20h njih nema. Kad u 20.30 stiže ova slika uz komentar ‘jesi spreman za masakr?’ Jer inače uvijek poslije treninga bacimo koju partiju šaha (nikad nisu partiju dobili,naravno) a sad su htjeli iskoristiti priliku i iživljavati se na čovjeku koji je moždani udar pretrpio, ali ok! I nema njih jedno 20 min ja već zabrinut kad me zovu. ’Ej na kojem si katu?" Rekoh 6. kat, soba šest.

Kasnije sam saznao da su se tada tužno pogledali i zaključili da je meni puno gore nego što su se nadali jer bolnica nema 6 katova već 5, a neurologija na 3. I ništa, odu na 3. kat i ulete u sobu 6 gdje su ih dočekali prestravljeni pogledi starica kad su im uletjela dva ćelava krampusa od dva metra sa šahom ispod ruke! I tada su me opet nazvali i zamolili da im dam sestru na telefon da im ona objasni gdje sam točno jer ja se ‘očito gubim’! Tada mi se usprkos moždanom i glavobolji upali lampica!!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pa ovi krampusi su garant bolnicu profulali, i naravno, gospoda me tražila u općoj bolnici Zabok! Nisu jako profulali, samo 50 kilometara. kako i zašto su završili tamo samo Bog dragi zna! A ja kad sam skužio malo je falilo da me još jedan moždani ne opali. Iako sam i ja dijelom kriv jer sam samo dva puta ponovio u kojoj sam bolnici, a njima izgleda treba barem tri puta naglasiti. Tužno je kad tako mladi ljudi u tim godinama već imaju mečeva viška. Saznao sam da su me tražili u specijalnoj bolnici Sv.Katarina, gdje su me nakon operacije koljena posjećivali, ali kako me tamo nije bilo jer je to ortopedska poliklinika oni su uletjeli u opću bolnicu Zabok koja je spojena sa poliklinikom Sv.Katarina, ali ja ih svejedno volim", stoji uz fotografiju dvojice prijatelja koju je objavio Cro Cop. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Filipović je posljednju borbu karijere odradio protiv Roya Nelsona 16. veljače, a u mirovinu se otisnuo s 10 pobjede u nizu. 

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo