Play ponuda

ZAČEPIO USTA KRITIČARIMA: / 'Sad svi čestitate Mirku, a do jučer ste ga pljuvali, ismijavali i sprdali'

Image

Novi trijumf Mirka Filipovića ponovno je na površinu izbacio svu ljudsku glupost i zloću.

29.12.2016.
18:29
Play ponuda

Naime, postoje pojedini “zli jezici”, internet kritičari koji omalovažavaju Mirka i njegove pobjede, ističući kako je njegovo vrijeme prošlo, da se bori s borcima upitne kvalitete i samim time blati svoje cijenjeno ime u borilačkom svijetu, tako blativši ugled koji ima.

Dežurni kritičari

Poručuju mu da ode u mirovinu, da se ne sramoti, da je bolje da ga se pamti kao legendu itd.

‘NAPADAMO DALJE!’: Cro Copa dirnule poruke navijača, evo što im je napisao

Takav je slučaj bio i nakon Mirkove ekspresne pobjede u 1. kolu Rizin Grand Prixa protiv Hyun Man Myunga, o čemu smo upravo mi pisali.

Image
HRVATSKA SRAMOTNO PODIJELJENA: /

Neki Mirku čestitaju na pobjedi, drugi ga ismijavaju

Image
HRVATSKA SRAMOTNO PODIJELJENA: /

Neki Mirku čestitaju na pobjedi, drugi ga ismijavaju

VELIČANSTVENA POBJEDA MIRKA FILIPOVIĆA! Cro Cop uništio Kinga Moa brutalnom serijom udaraca

Zaboli ga patak za takve ljude

Legendarni hrvatski borac je za Badnjak, čekajući let iz Munchena za Japan, putem svog Facebook profila poručio "da ga zaboli patak za takve ljude" i dao do znanja:

"Previše godina imam da bi se zamarao sa likovima koji da imaju gram mozga, ne bi palamudili i pisali gluposti po internetu već bi gledali svoja posla, bili sretni sa svojim životima i ne bi se zamarali sa tuđim. Ali ne želim navlačiti na sebe negativnu energiju tih ljudi", napisao je na Facebooku Mirko Filipović.

Mirko je po ocu Srbin?!

Tako je hrvatska borilačka legenda na fantastičan način začepila usta skoro pa svim koji ga inače omalovažavaju pobjedom protiv Muhammeda "King Mo" Lawala, borca koji je prošle godine osvojio Rizin Grand Prix i za kojeg je Mirko kazao kako je najopasniji borac na turniru koji se za borbu spremao u kampu bivšeg boksača i neporaženog svjetskog prvaka Floyda Mayweathera.

Komentari na pobjedu Mirka Filipovića svakakvi su. Većinom svi hvale Mirka i čestitaju mu, ali ima i onih koji ističu kako je borba namještaljka, kako su Mirku našli najslabijeg protivnika, a na našem Facebook profilu potegla se glupa rasprava o tome kako je Mirko po ocu u biti Srbin.

No negativni komentari po Cro Copa ovog su puta u ozbiljnoj manjini. Dežurni kritičari čeličnog Vinkovčanina kao da su odjednom nestali.

Stvarno je nevjerojatno o kakvim stvarima se raspravlja u ovom velikom trenutku za Mirka i hrvatski borilački sport općenito.

Cro Cop je i s 42 godine na leđima dokazao da nije za bacit, a njegovu pobjedu nad Lawalom opjevavaju i strani mediji, dok pojedine (ne)ljubitelje borilačkih sportova u Hrvatskoj i regiji očito muče neke druge, nesportske stvari, kojima nema mjesta u Mirkovoj "butigi".

‘VELIČANSTVENA POBJEDA MIRKA, HRVAT JE PREGAZIO AMERIKANCA’: Strani mediji oduševljeno pišu o trijumfu

Kako bilo, donosimo vam najzanimljivije komentare čitatelja portala Net.hr o Mirkovom veličanstvenom trijumfu nad Lawalom.


"Bravoooo... Osvjetlao si obraz ovoj našoj jadnoj Slavoniji!".

"Štimaljka. Sve su pitali dok mu nisu našli najslabijeg. Fuj. Žao mi je, ali istina boli".

"Bravo, naklon do poda. Ako sutra i ne pobjedi, ostao je dosljedan i pošten čovjek i sportaš".

"Jedan aperkat i sve je riješio".

" Naklon do poda legendo".

"Bravo Mirko samo stand-up borba, ništa parter i valjanje. Svaka čast. Ne zaboravi na svoje serije, ti si legenda".

"Veliki radnik,sportaš i čestitke Mirko od srca tebi i tvojoj ekipi".

"Sad ste svi Mirko i čestitke, a jučer ste pljuvali, ismijavali ga i sprdali".

"Ne laži ima nas koji smo ponosni na Mirka".

"Saša, ima nas puno koji pratimo cijelu Mirkovu karijeru i budili se u 3-4 u jutro da uživo gledamo borbe i cijenimo ga jednako i kad pobjedi i kad izgubi. Prvenstveno jer osim što je vrhunski sportaš, uz to je i super dobra osoba, ljudina prava što bi se reklo i trebao bi biti uzor svima. A nažalost uvijek ima ljudi i to najviše kod nas u HR koji ne znaju što bi sa sobom pa zbog ljubomore pljuju po njemu, a ne vide sami sebe i svoja s*anja! Tako da u svom komentaru vrijeđaš i prave Mirkove navijače što nije u redu s tvoje strane".

"Mirkec i Drviš su mi sumnjivi nekako, stalno su skupa u krevetu".

"Mirko legendo, samo naprijed do finala i pobjede - pozdrav iz Trogira."

Play ponuda
Play ponuda