ČOVJEK KOJI JE U FINALU LP-A DEMOLIRAO CRUYFFOVU MOĆNU BARCU: / 'Mandžukić posjeduje kvalitetu i iskustvo i može pomoći Milanu'

Image

Super Mario trebao bi biti na klupi u subotnjem ogledu MIlana i Atalante

23.1.2021.
10:03
VOYO logo

Bivši hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić potpisao je u utorak ugovor s talijanskim prvoligašem Milanom do kraja ove sezone. Trener StefanoPioli u petak je održao konferenciju za medije uoči utakmice s Atalantom u prvenstvu, na kojoj je govorio i o tome kakve planove ima s Mandžukićem.

“Mario se odmah dobro uklopio. Već je bio u Italiji i ima moderan, europski mentalitet. Nije bilo problema u pridruživanju grupi, sve je bilo puno pozitive. U dobrom je fizičkom stanju. Dugo nije igrao, ali pojavio se željan i odlučan”, rekao je Poli pa progovorio što planira s hrvatskim ofenzivcem:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Postoje dvije mogućnosti, ili ga držim vani tri do četiri tjedna da ulovi ritam, ili to ubrzavam i stavljam ga na teren da tako pronađe ritam. Ja biram drugu opciju, on je dobro i spreman je da ga pozovem sutra.” Pioli je zatim rekao da vjeruje da Mandžukić može igrati sa Zlatanom Ibrahimovićem.

Image
Foto: Fabrizio Carabelli / Zuma Press / Profimedia
Image
Foto: Fabrizio Carabelli / Zuma Press / Profimedia

Fabio Capello

“To mislim i vjerujem da će to biti mogućnost, ali Mario je tek stigao i mora pronaći svoj ritam. U mojoj viziji je da on i Zlatan igraju zajedno”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U međuvremenu, na temu Mandžukića progovorio je bivši talijanski reprezentativac i nekadašnja zvijezda Milana RiccardoMontolivo.

"Doveli su igrača koji zna igrati sve uloge. Pioli će znati kako ga upotrijebiti. Doveli su ga s uvjerenjem da mogu osvojiti Scudetto. Mandžukić se odmah stavio na raspolaganje, a to svi cijene", kazao je. O Mandžukiću je govorio i čuveni FabioCapello.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Posjeduje kvalitetu i iskustvo. Međutim samo iskustvo nije dovoljno. Mora tu biti i kvalitete. Može mijenjati Ibrahimovića, ali može i s njim igrati. Mandžukić je došao pomoći i Milan će do kraja biti u utrci za naslov", rekao je trener koji je Milanu donio naslov pobjednika Lige prvaka 1994. godine u kultnoj utakmici s tada favoriziranom Barcelonom JohanaCruyffa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo