Čović protiv rušenja Marakane

Potpredsedniku Zvezde se ne sviđa Toletova revolucionarna ideja

1.3.2013.
16:50
VOYO logo

Fudbalski klub Crvena zvezda oglasiće se o inicijativi Tomislava Karadžića u ponedeljak, rekao je Nebojša Čović za B92, a saopštenje će uslediti posle redovne sednice Upravnog odbora.

Podsetimo, predsednik Fudbalskog saveza Srbije najavio je izgradnju nacionalnog stadiona sa nekoliko opcija, među kojima je najzvučnija da se izgradi zajednički objekat za nacionalni tim i Crvenu zvezdu i Partizan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Imovinsko-pravni odnosi su jasni kada je u pitanju Crvena zvezda, klub je vlasnik stadiona u Ljutice Bogdana - rekao je Čović i dodao da očekuje da će se čelnici Partizana izjasniti o statusu stadiona u Humskoj.

- Nisam pobornik ideje da se sve ruši i pravi novo. Marakana ima lepu tradiciju, to je velelepan stadion, i ne vidim zašto se ne bi samo rekonstruisao i pretvorio u velelepni nacionalni stadio kojim bismo svi bili ponosni - zaključio je potpredsednik crveno-belih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U međuvremenu Karadžić je izneo još jedan predlog - ukoliko se večiti ne bi složili sa ranijom idejom, novi stadion bi se možda gradio na Banjici, na mestu stadiona FK Rad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo