Čovek bez stida

Karadžić dao podršku Mihajloviću

23.3.2013.
17:32
VOYO logo

Dan posle poraza od reprezentacije Hrvatske u Zagrebu i kraja svih nadanja da "orlovi" mogu da se plasiraju na Svetsko prvenstvo u Brazilu, predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić ponovo je dao maksimalnu podršku aktuelnom selektoru Siniši Mihajloviću.

- Meč sa Hrvatskom nam je bio poslednja šansa da ostanemo u igri za plasman na Svetsko prvenstvo, ali smo poraženi. Ostaje žal što nismo iskoristili šanse koje smo imali u drugom poluvremenu. Ipak, Mihajlović nastavlja sa započetim poslom, a to je podmlađivanje reprezentacije. Nikakvih promena neće biti - podvukao je Karadžić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon ove izjave jasno je da Karadžić nema nameru da uruči otkaz Mihajloviću, koji će najverovatnije napustiti kormilo nacionalnog tima tek kada dobije ponudu neke italijanske ekipe.

Međutim, kakve rezultate Mihajlović postiže sa "orlovima" teško da će gazda nekog kluba iz Serije A dopustiti sebi takav luksuz da "talentovani" srpski stručnjak upropasti taj tim, na isti način na koji je i našu reprezentaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike