CSKA obranio naslov / Ćorlukina pogreška koštala Lokomotiv Lige prvaka

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Lokomotiv je najbliže golu bio u 85. minuti kada je N'Doye iz neposredne blizine uzdrmao vratnicu, a pogodak odluke zabio je Zoran Tošić u 46. minuti nakon velike pogreške hrvatskog reprezentativca Vedrana Ćorluke.

15.5.2014.
19:41
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši moskovskog CSKA obranili su naslov ruskog prvaka nakon što su u dvoboju posljednjeg kola, velikom moskovskom derbiju, pobijedili Lokomotiv 1-0.

CSKA je za obranu naslova i 12. titulu ukupno trebao pobjedu, a pogodak odluke zabio je Zoran Tošić u 46. minuti nakon velike pogreške hrvatskog reprezentativca Vedrana Ćorluke. Branič Lokomotiva je loše dodao loptu suigraču Durici, što je iskoristio Tošić te zabio pogodak koji je odlučio pitanje prvaka. Ćorluka je za Lokomotiv odigrao cijeli susret, a u 86. minuti je dobio žuti karton.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lokomotiv je najbliže golu bio u 85. minuti kada je N'Doye iz neposredne blizine uzdrmao vratnicu. Da je senegalski reprezentativac pogodio gol, prvakom bi postao Zenit koji je na gostovanju deklasirao Kuban Krasnodar 4-1.

U posljednjem kolu ruskog prvenstva odigran je još jedan veliki derbi, okršaj moskovskih klubova Spartaka i Dinama. Spartak je pobijedio 3-2 premda su gosti vodili 2-0. Odlučujući, treći gol za Spartak postigao je Kombarov iz jedanaesterca u osmoj minuti sudačke nadoknade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

CSKA je osvojio prvo mjesto sa 64 boda, Zenit je drugi s bodom manje, dok je na trećem mjestu Lokomotiv sa 59 bodova. Iz lige su ispali Volga Nižni Novgorod i Anži Mahačkala, dok će Tom Tomsk i Krilja u dodatne kvalifikacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo