TAKO BLIZU, A TAKO DALEKO / CO Zagreb skoro svladao europskog prvaka

Image
Foto: PIXSELL

U susretu 4. kola skupine A rukometne Lige prvaka CO Zagreb je pred domaćom publikom u prepunoj Areni poražen od europskog prvaka Barcelone sa 30-31.

23.10.2011.
10:17
PIXSELL
VOYO logo

Rukometaši CO Zagreba nisu uspjeli svladati eurospkog prvaka Barcelonu, iako su na poluvremenu vodili sa 14:13, no Barca je na kraju slavila s 31:30.

U vrlo izjednačenoj utakmici, u kojoj je Zagreb odlično odigrao prvo poluvrijeme, gosti su se tek u zadnjih deset minuta uspjeli odmaknuti na dva gola prednosti. U završnici susreta Zagreb je uglavnom bio na gol ili dva minusa, no u posljednjoj minuti Kopljar je uspio dovesti domaćine na minus jedan (30-31). Gosti su imali 40 sekundi za posljednji napad, ali ga nisu iskoristili, pa je Zagreb došao u priliku da poravna rezultat. No, 15 sekundi je bilo premalo, Kopljar je pogrešno dodao i europski prvaci su ipak slavili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kod Zagreba najbolji je bio Horvat sa 10 golova, a Barcelonu je predvodio Rutenka sa 7 pogodaka.

Uoči početka susreta gledatelji su odali počast preminulom Iztoku Pucu, bivšem rukometnom reprezentativcu Hrvatske i Slovenije, koji je najveće uspjehe u karijeri ostvario igrajući za Zagreb i hrvatsku reprezentaciju. Treba napomenuti i da je sav prihod od ulaznica sa današnje utakmice namijenjen obitelji Iztoka Puca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U sljedećem kolu 20. studenoga CO Zagreb gostuje kod francuskog Chamberyja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo