'MODRA' RENESANSA / Član Dinamove trenerske trojke otkrio formulu uspjeha

Modri su ljetos pod spomenutim tandemom odlično reagirali u uzvratnoj utakmici kvalifikacija za Ligu prvaka protiv bečke Austrije, a svojevrsnu renesansu maksimirski klub doživljava i ovih dana nakon što su, poslije Ivankovićeve smjene, Mamić i Krznar ponovno preuzeli 'vlast' u Dinamovoj svlačionici.

28.10.2013.
8:38
VOYO logo

ZoranMamić i DamirKrznar očito su idealna kombinacija za Dinamovu klupu. Modri su ljetos pod spomenutim tandemom odlično reagirali u uzvratnoj utakmici kvalifikacija za Ligu prvaka protiv bečke Austrije, a svojevrsnu renesansu maksimirski klub doživljava i ovih dana nakon što su, poslije Ivankovićeve smjene, Mamić i Krznar (uz pojačanje u liku IgoraCvitanovića) ponovno preuzeli 'vlast' u Dinamovoj svlačionici.

Solidna partija i prvi europski bod protiv PSV-a i rutinska pobjeda nad Hrvatskim dragovoljcem - to više nije slučajno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jako je teško objasniti takvu reakciju igrača. No, ja bih to sveo pod zajednički nazivnik - kemija. Ja sam apsolutno najduže u klubu, dvije i pol godine, i mogu reći da sam dobio dovoljno vremena kako bih upoznao ekipu i svakog igrača pojedinačno. I u tom vremenu kod nogometaša sam stekao nekakav kredit. Sad, je li to znanjem ili pristupom... S druge strane, naučio sam svakog od njih valorizirati, da budem slikovit - kome bombon, a kome batina - i mi apsolutno funkcioniramo Isto tako je i Zoki za vrijeme svoje dužnosti sportskog direktora bio u bliskom i prisnom odnosu sa svakim od njih te zato uspijevamo dobiti ono što možda prijašnji treneri nisu mogli dobiti", otkrio je u RTL Ligi formulu uspjeha Damir Krznar.

Stručnog komentatora RTL LigeJoškaJeličića zanimalo je ima li Krznar ambicije baviti se samostalno trenerskim poslom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Očekivano je bilo od britkog Joška da me uvali", našalio se Krznar i dodao: "Imam ambicije postati trener, ali u svojoj glavi imam kronologiju i red kada će se to dogoditi. Imao sam sreće što sam asistirao velikim trenerima, od Lončarevića, Jurčića, Čačića pa sada i Ivankovića. Skupljam njihove dobre stvari u ladicu i polako se približava dan kada ću i ja poslati svoju molbu prema određenim ljudima", otkrio nam je Krznar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo