prognoza za vijesti.hr / Ćiro: 'Važno je što ranije zabiti prvi gol, čuo sam se s Dalićem i uvjeren sam da će složiti savršenu taktiku'

Image
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

'Rusi su suviše pametni da bi nas napali, svjesni su da imaju posla s jednom mnogo jačom ekipom', smatra Miroslav Blažević

7.7.2018.
17:54
Dusko Jaramaz/PIXSELL
VOYO logo

Rusija će povući pred ogromnim pritiskom i strahom od veznog reda Hrvatske, uvjeren je bivši izbornik Miroslav Ćiro Blažević, čovjek čiji bi uspjeh iz '98, smatraju mnogi, Hrvatska ovog ljeta mogla nadmašiti u Rusiji. 

"Rusi su suviše pametni da bi nas napali, svjesni su da imaju posla s jednom mnogo jačom ekipom. Za očekivati je da će igrati uglavnom na kontranapade. Naša je zadaća što prije im zabiti pogodak, a onda i oni moraju napasti na što nisu navikli i tu se nama pruža dodatna šansa."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako se postaviti protiv Rusije? Kvaliteta je na našoj strani, ali kombinacija bučne podrške i očekivanog sudačkog 'poguranca' bitni su faktori večerašnje utakmice? 

"Mislim da Dalić dobro zna što treba napraviti. Čuo sam se s njime, nisam imao nikakav savjet za ponuditi mu. On je jedan nadareni trener i on će to napraviti najbolje što može."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dakle, u polufinalu smo 100 posto?

"Čuješ, u nogometu ne postoji sto posto, ali rekao bih da su šanse s obzirom na kvalitetu u dobroj mjeri na našoj strani, nekih 75 posto."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U polufinalnoj utakmici Francuske i Belgije, smatra Ćiro, sve je otvoreno. 

"Belgija je pokazala da može pobrkati račune svakoj reprezentaciji. Neće Francuskoj biti jednostavno unatoč ulozi blagog favorita." 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo