PROŠLA LJUBAV / Ćiro: Odlazim jer je Misimović važniji

Image

Izbornik i kapetan reprezentacije BiH zahladili su odnose nakon što se nisu plasirali na SP. Rješenje problema Ćiro vidi u svome odlasku.

26.11.2009.
7:43
VOYO logo

SARAJEVO - Izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine Miroslav Ćiro Blažević za nekoliko je medija potvrdio da odlazi s kormila nacionalne nogometne momčadi.

"Trener svih trenera" je kao razlog svog odlaska naveo izjavu kapetana reprezentacije Zvjezdana Misimovića da više neće igrati za BiH dok je Blažević izbornik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Misimović je važniji za reprezentaciju BiH od mene, i ako je to tako kako su prenijeli mediji, onda ja mogu reći da odlazim s mjesta izbornika", poručuje Ćiro.

Problemi između Ćire i Misimovića isplivali su u javnost nakon što se reprezentacija BiH nije plasirala na Svjetko prvenstvo u Južnoafričkoj Republici. Ćiro je, naime, nakon poraza od Portugala u drugoj dokvalifikacijskoj utakmici posumnjao u Misimovićevu ozljedu koljena zbog koje nije igrao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sumnje su se još više pojačale tri dana kasnije, kada je Misimović odigrao prvenstvenu utakmicu za svoj klub Wolfsburg. Mediji u BiH tada su počeli razglabati o zavjeri "srpskog lobija" nakon čega je Misimović Ćiri poručio da je među njima svršeno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo