OTKRIO RAZLOGE ODLASKA / Ćiro iskreno za RTL Danas: 'Bojim se da je ovo kraj moje karijere!'

Ćiro Blažević više nije trener Zadra. Odluci je najviše kumovala USKOK-ova akcija Ribar u kojoj je uhićen prvi čovjek kluba Reno Sinovčić koji je i dalje u pritvoru.

2.1.2015.
19:10
VOYO logo

Ćiro je na Stanove došao ove jeseni, a klub ostavlja na zadnjem mjestu ljestvice. S legendarnim trenerom razgovarali smo u RTL-u Danas.

"Dogodilo se nešto čemu sam se najmanje nadao. Gospodin Matić, Sinovčićev odvjetnik, od mene je napravio jednog prevaranta. Sigurno ne želeći to. Ja nemam 10 milijuna ispod jastuka. Kontaktirao sam banku koja je rekla da u roku od 24 sata mogu odvojiti taj novac, s tim što bi kamate prestale biti vrijedne. I ja sam se odlučio na to. Ovako sam izgubio simpatije kod onih koji su me jako voljeli, a to su moji Zadrani. I shvatio sam da nema mog povratka u Zadar", rekao je Ćiro u jednom dahu i nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da me Matić nije prozvao sve bi bilo u redu. Jer ja sam svoje novce oslobodio. Dok sam ja razgovarao sa Zürichom, nisam se mogao i njima javljati. Čekao sam odobrenje da vidim način na koji ću prebaciti novce. A on je sutradan rekao da ima nove ljude koji će dati za jamčevinu, a nije htio reći njihova ime iz profesionalnih razloga. A mene je mogao otkriti. Nadam se da ubuduće neće praviti takve indiskrecije koje su mene natjerale da odstupim".

Je li Vaša karijera onda završila?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Teško mi je priznati da je to kraj, jer se nadam da će možda još netko pokazati interes. Netko tko nije u Kini. Naime, tamo me jedino još traže, za njih sam mudrac, dok sam za naše starac. Ali, bojim se da bi ovo mogao biti moj kraj", zaključio je Ćiro razgovor za RTL Danas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo