susret odgledao s klupe / Cindrić: 'Ovo je bio dokaz da imamo 16 igrača i ne ovisimo o dvojici, trojici'

Iako nije igrao, Cindrić je cijelo vrijeme skakao i trčao uz klupu. Zagrijavao se i na poluvremenu, ali nije bilo potrebe da ulazi u igru

14.1.2019.
20:21
VOYO logo

Luka Cindrić pobjedu protiv Makedonije je odgledao s klupe. Hrvatska je u trećem kolu slavila na krilima sjajnog kapetana Duvnjaka i odličnog Igora Karačića, a Cindrić je otkrio kako su sve isplanirali prije utakmice i kako nije bilo potrebe za njegovim ulaskom.

"Šta da vam kažem. Duvnjak i Karačić prije svih su odigrali sjajno, i Stepančić je bio na vrhunskoj razini. Već duže vrijeme imam problema s ozljedama. Dogovorio sam s trenerom i strukom da ću sjediti na klupi. Da je bilo potrebe ušao bih. Međutim, hvala Bogu nije, svi su bili sjajni. Imamo 16 igrača, ne ovisimo o dvojici, trojici i moram čestitati dečkima na odličnoj utakmici." 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako nije igrao, Cindrić je cijelo vrijeme skakao i trčao uz klupu. Zagrijavao se i na poluvremenu, ali nije bilo potrebe da ulazi u igru. Za naše kamere otkrio je i prirodu svoje ozljede.

"Već duže vrijeme mučim muku sa zadnjom ložom, nije ništa strašno. Ali nemam vremena za odmor i potrebna je regeneracija. Zdravlje je najbitnije i protiv Španjolske moramo ući svi na stopostotnoj razini. Mislim da je izbornikova odluka bila pametna i nadam se da ćemo biti spremni za Španjolce i prvo mjesto u grupi."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Besplatno gledaj live stream utakmica Svjetskog rukometnog prvenstva 2019. samo na RTLplayu! 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo