đoković ispred federera / Čilić ostao deseti, Nadal pao na peto mjesto

Image
Foto: Zarko Basic/PIXSELL

Uz Marina Čilića Hrvatska među sto najboljih tenisača svijeta još uvijek ima trojicu tenisača. Ivo Karlović je ostao na 22. mjestu, dok je Borna Ćorić došao do novog najboljeg renkinga u karijeri popevši se s 59. na 55. poziciju

6.4.2015.
22:28
Zarko Basic/PIXSELL
VOYO logo

Iako je propustio turnir u Miamiju, najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić ostao je na desetom mjestu pojedinačne ATP ljestvice, a najveća promjena u Top 10 je pad Rafaela Nadala s trećeg na peto mjesto.

Uz Marina Čilića Hrvatska među sto najboljih tenisača svijeta još uvijek ima trojicu tenisača. Ivo Karlović je ostao na 22. mjestu, dok je Borna Ćorić došao do novog najboljeg renkinga u karijeri popevši se s 59. na 55. poziciju. Ivan Dodig je izgubio četiri mjesta i ovog je tjedna 97. igrač svijeta u pojedinačnoj konkurenciji, a ostao je šesti u konkurenciji parova. Na toj je ljestvici Marin Draganja već stigao do 20. mjesta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U utrci prema Londonu Dodig i Melo su na petom mjestu najboljih svjetskih parova, dok su Draganja i Kontinen sa 16. skočili na 12. mjesto.

Na pojedinačnoj ATP ljestvici Novak Đoković je izgradio već 4310 bodova prednosti pred Rogerom Federerom. Andy Murray je potisnuo Rafaela Nadala s trećeg na peto mjesto, a na četvrtu se poziciju popeo Kei Nishikori.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo