Najveći hrvatski derbi / 'Cijela Dalmacija želi pobjedu Hajduka'

Image

'Utakmica između Hajduka i Dinama će biti veliki spektakl i očekuje se da na punom stadionu to bude praznik nogometa', izjavio je član Uprave splitskog kluba Milo Nižetić.

7.9.2011.
12:50
VOYO logo

Podsjetivši kako dio medija najavljuje rat između Hajduka i Dinama zbog nedavnih nesuglasica glede Josipa Šimunića, Nižetić je dodao kako "treba spustiti loptu na zemlju".

"Želja nam je da se nakon ovog derbija priča o nogometu i da se vrati vjera u nogomet, a sve ostale stvari treba ostaviti po strani", rekao je Nižetić, napomenuvši da i pobjeda Bilićeve momčadi nad Izraelom 3:1 predstavlja vraćanje vjere u nogomet u Hrvatskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nižetić je u ime Hajduka zaželio Dinamu pobjedu protiv Reala idućeg tjedna na Maksimiru u utakmici Lige prvaka, ali je naglasio da će u derbiju bodovi ostati na Poljudu.

"Prednost Hajduka je kompaktnost momčadi i ekstremna motiviranost igrača, a i naši su navijači ekstremno emotivni i uvijek očekuju pobjedu Hajduka, pogotovu na Poljudu", izjavio je je član Uprave splitskog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hajdukovi nogometaši Steven Luštica i Ljubo Miličević su naglasili da će njihova momčad dati sve od sebe kako bi pobjedila Dinama.

"Cijela Dalmacija želi pobjedu Hajduka protiv Dinama", rekao je mladi Luštica, dok je stariji Miličević istaknuo kako u svojoj nogometnoj karijeri nigdje nije osjetio takvu privrženost navijača svojoj momčadi i takvo ozračje uoči derbija kao u Splitu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Split i Dalmacija žive za Hajduk", dodao je iskusni stoper.

Za praćenje derbija akreditiralo se 25 novinara iz inozemstva, kao i skauti iz madridskog Reala, Valencije, Manchester Uniteda, Marseillea, te predstavnici japanske reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo