TRIPKOVIĆ VUKOVIMA ZABIO 8 OD 9 TRICA / Cibona poražena u Pioniru

Image

U 12. kolu regionalne lige Cibona je na gostovanju kod lidera natjecanja Partizana doživjela četvrti poraz, bilo je 69-56 za domaćine.

14.12.2008.
20:07
VOYO logo

22-godišnji šuter Partizana Uroš Tripković doslovce je uništio Cibonine nade da u dvorani Pionir može doći do pobjede. Dovoljno govori podatak da je ubacio 8 trica iz 9 pokušaja te je s 26 koševa predvodio svoju momčad do novog trijumfa u NLB ligi.

Uz odličnog Tripkovića još je jedan element presudio "vukovima". Partizan je ostvario čak 20 skokova više od Cibone i to je bilo nenadoknadivo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedini pojedinac u sastavu Velimira Perasovića koji je ubacio dvoznamenkasti broj koševa bio je Calloway s 18 poena. Kada se tomu pridoda iznimno loša šuterska večer ostatka momčadi jasno je da je utakmica od starta išla u samo jednom smjeru. Cibonin šut za dva poena bio je ispod 30 posto.

U susretu s Partizanom bilo je vidljivo i kako Cibona teško može kompenzirati izostanke svog najučinkovitijeg igrača Marshalla, koji izdržava tromjesečnu kaznu neigranja zbog tučnjave u ogledu protiv Splita.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo