pohvalna titula / Cibona najbolja momčad Zagreba, Rimac najuspješniji trener

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Cibona je odnijela titulu najbolje sportske momčadi Zagreba dok je Slaven Rimac proglašen najuspješnjim trenerom 2014. godine.

19.12.2014.
16:00
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Cibona je na službenim stranicama objavila kako je proglašena najboljom momčadi Zagreba, a Rimac najuspješnijim trenerom 2014. godine.

"S ponosom objavljujemo da je, u izboru Sportskog saveza Grada Zagreba, momčad Košarkaškog kluba Cibona proglašena najboljom muškom sportskom ekipom Zagreba za 2014. godinu dok je Slaven Rimac dobitnik posebnog priznanja Sportskog saveza Grada Zagreba u kategoriji najuspješnijih trenera u 2014. godini!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na svečanosti u Staroj gradskoj vijećnici nagrade je u ime momčadi i trenera, koji su otputovali u Sofiju gdje u 13. kolu ABA Lige gostuje kod Levskog, preuzeo direktor Kluba Domagoj Čavlović koji se zahvalio na nagradi i dosadašnjoj pomoći i podršci Grada Zagreba te zamolio za još malo razumijevanja i pomoći kako bi se sanacija Kluba uspješno privela kraju", stoji u objavi.

Podsjetimo, košarkaši Cibone u travnju su odnijeli titulu pobjednika regionalne ABA lige za prošlu sezonu, a u finalu igranom u beogradskoj Areni svladali su Cedevitu sa 72-59.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo