BENETTON I DONJECK PREJAKI / Cibona i Cedevita nemoćne u Eurokupu

Image
Foto: PIXSELL

U susretu četvrtog kola skupine G Eurokupa košarkaši Cedevite su na gostovanju u Trevisu poraženi od Benettona sa 68-82.

7.12.2011.
7:50
PIXSELL
VOYO logo

Košarkaši Cedevite i Cibone upisali su nove poraze u Eurokupu. Cedevita je izgubila na gostovanju u Trevisu sa 68:82, dok je Cibona na domaćem parketu poražena od Donjecka sa 76:78.

Najefikasniji igrači u redovima Cedevite bili su Dontaye Draper sa 17 i Chris Warren sa 14 koševa, a Benetton su predvodili Gentile sa 18 i E'twaun Moore sa 17 poena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom susretu ove skupine Spartak iz St. Peterburga je u gostima svladao Bayern sa 72-60. Nakon četiri kola Spartak ima stopotostni omjer od 4 pobjede, slijedi Benetton s omjerom 2-2, dok Bayern i Cedevita imaju omjer 1-3.

U sljedećem kolu, 13. prosinca, Cedevita na domaćem terenu igra protiv Spartaka, a Benetton dočekuje Bayern.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U skupini A Eurokupa košarkaši Cibone su u KC Dražen Petrović izgubili od ukrajinskog Donjecka sa 76-78, upisavši četvrti uzastopni poraz i time su ostali bez ikakvih šansi za prolazak u drugi krug natjecanja.

Cibona je bila blizu pobjede, svega 40 sekundi prije kraja utakmice 'vukovi' su pri rezultatu 76-76 imali napad, no nisu uspjeli, a potom su devet sekundi prije kraja mogli izboriti i produžetak, no još jednom su odigrali loš napad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najefikasniji igrači u redovima hrvatskog sastava bili su Goran Suton sa 13 koševa i 6 skokova, dok su Davor Kus i Antwain Barbour dodali po 12 koševa. Donjeck su predvodili Ramel Curry sa 16, te Vule Avdalović sa 14 koševa.

U drugoj utakmici ove skupine Gravelines je pobijedio Hapoel Jeruzalem sa 97-74. Na ljestvici vodi Gravelines sa omjerom 4-0, slijedi Donjeck sa 3-1, Hapoel Jeruzalem ima 1-3, a Cibona 0-4.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 5. kolu, 13. prosinca, sastaju se Hapoel Jeruzalem - Donjeck, te Gravelines - Cibona.

Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo