Velika uloga pri golu / Chelsea pao pogotkom Evertonova igrača, 'Vatreni' slavi

Image
Foto: independent.ie

Nogometaši Evertona slavili su pobjedu protiv Chelsea s minimalnih 1:0 pogotkom Stevena Naismitha nakon asistencije Nikice Jelavića.

15.9.2013.
14:48
independent.ie
VOYO logo

Mourinhov Chelsea je tijekom cijele utakmice bio bolji, no nikako nisu mogli doći do pogotka. Uputili su 21 udarac prema golu, a Everton 10.

Everton je ipak iskoristio svoju priliku u prvoj minuti sudačke nadoknade prvog poluvremena te je veliku ulogu pri postizanju gola odigrao naš Nikica Jelavić. 'Vatreni' je uhvatio visoko ubacivanje prema gol-aut liniji te glavom proslijedio loptu na samu gol-crtu, gdje je njegov suigrač neometano stajao te doveo Everton u vodstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Chelsea je stalno vršio pritisak na suparničkom golu, ali rezultatski je ostao na nuli. Jelavić je izašao u 66. minuti susreta pa ga je zamijenio James McCarthy.

Za Chelsea je u ovoj utakmici debitirao Samuel Eto'o, ali se nije proslavio jer je imao nekoliko loših reakcija u izglednim prilikama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trenutno vodeća momčad u Premierligi jer Arsenal koji je slavio s 3:1 kod Sunderlanda, a isti broj bodova imaju Tottenham i Liverpool. Everton je ovom pobjedom spriječio Chelsea da barem privremeno zasjedne na vrh Premierlige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo