NUDE MILIJUNE I TORRESA / Chelsea krenuo u lov na urugvajskog golgetera

Image
Foto: AP

Prema pisanju otočkog tiska 'Bluesi' su za Cavanija spremni ponuditi španjolskog napadača Fernanda Torresa i 30 milijuna eura.

31.5.2013.
13:41
AP
VOYO logo

Nakon što je propao dolazak Radamela Falcaoa, vodstvo engleskog premierligaša Chelsea krenulo je u 'lov' na napadača urugvajske reprezentacije i talijanskog prvoligaša Napolija Edisona Cavanija.

Prema pisanju otočkog tiska 'Bluesi' su za Cavanija spremni ponuditi španjolskog napadača Fernanda Torresa i 30 milijuna eura. Talijani za sada nisu odgovorili na ovu ponudu, no poznato je kako Cavani u svom ugovoru ima zaštitnu klauzulu od 60 milijuna eura. Kako bi ga pokušali zadržati u Napoliju čelnici klub su mu ponudili novi ugovor s godišnjom plaćom od sedam milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cavani je jedan od najtraženijih napadača u Europi, a za njegove usluge zainteresirani su i Manchester City, PSG, te Real Madrid.

Urugvajac je u Napoli stigao 2010. iz Palerma, a prije toga je igrao za urugvajski Danubio. Ove sezone zabio je ukupno 38 golova u 43 nastupa i bio je najbolji strijelac Serie A sa 29 golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo