Završni turnir / Četiri rivala u borbi za 'Kup Krešimira Ćosića'

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

U srijedu će u 17:30 snage odmjeriti Cibona i Zagreb, a u 20 sati slijedi poslastica Cedevite i Zadra. Finale je na rasporedu dan kasnije također u 20 sati.

25.2.2014.
15:58
Slavko Midzor/PIXSELL
VOYO logo

U srijedu i četvrtak Dom sportova će biti domaćin završnog turnira Kupa Krešimira Ćosića.

U prvoj utakmici u srijedu u 17:30 snage će odmjeriti Cibona i Zagreb.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Drago mi je što ću se po prvi put otkako sam trener susreti sa svojim bivšim trenerom Jusupom. Gledali smo Zagreb, igraju dosta agresivno, prvi su u A-1 ligi". rekao je trener Vukova, Slaven Rimac.

"Mi smo zadovoljni što smo uspjeli izboriti plasman na završni turnir. Sljedeća utakmica protiv Cibone nam je šansa da se ogledamo protiv ekipe iz višeg ranga i da vidimo gdje smo. Moramo ući s vjerom, optimizmom i boriti se", kazao je trener Mrava Danijel Jusup.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Polufinale u 20 sati će donijeti okršaj Cedevite i Zadra.

"Želio bih da košarka bude na najvišoj razini, svim sudionicima želim dobre utakmice kako bi publika uživala. Neka to bude promocija košarke i nastavak na reprezentativna događanja od ovog ljeta", izjasnio se trener Vitamina, Jasmin Repeša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Želim pozvati navijače Zadra koji žive u Zagrebu da dođu na utakmicu i daju nam podršku", pozvao je direktor Boris Skroće navijače.

Iz prošle sezone, branitelj trofeja je Cibona, koja je na domaćem terenu u Draženovom domu pobijedila Cedevitu ufinalu, a dva regionalna zagrebačka ligaša i ove su sezone favoriti za finale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U četvrtak u 20 sati su na rasporedu finalisti Kupa.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo