BULLSI BRILJIRAJU BEZ ROSEA / Cavaliersi doživjeli najteži domaći poraz u povijesti

Image
Foto: PIXSELL

Najbolja momčad lige Chicago Bullsi i bez najkorisnijeg igrača prošle sezone - Derricka Rosea slavila je protiv Cleveland Cavaliersa sa 114:75 što je ujedno i njihov najteži poraz na domaćem terenu u povijesti.

21.1.2012.
11:54
PIXSELL
VOYO logo

Vodeći u NBA Chicago Bullsi su sinoć, iako bez Derricka Rosea, nadigrali Cleveland Cavalierse 114-75 nanijevši im tako najteži poraz na domaćem terenu u povijesti.

C.J. Watson je zabio 15 koševa te dodao sedam asistencija kao zamjena za najkorisnijeg igrača lige ozlijeđenog Rosea koji je sinoć propustio treću utakmicu zaredom. Chicago (14-3) je preuzeo kontrolu nad igrom na kraju prve četvrtine kod rezultata 23-23, ali je tada serijom od 15-3 došao do vodstva koje nije ispuštao do kraja utakmice. Luol Deng je u Chicagu bio najučinkovitiji sa 21 postignutim pogotkom, dok je Carlos Boozer zabio 19 koševa uz 14 skokova. Anderson Varejao sa 14 koševa i Kyrie Irving sa 13 bili su jedini igrači Cavaliersa (6-8) koji su imali dvoznamenkasti učinak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poraz s razlikom od 39 koševa je za četiri koša više od dva ranija najteža poraza za Cavse u Clevelandu iz 1990. i 2001.

U Los Angelesu je trica Kevina Lovea zabijena u zadnjoj sekundi donijela je pobjedu Minnesota Timberwolvesima pobjedu od 101-98 nad Clippersima u Staples Centru sinoć.  Clippersima je ovo prvi poraz u sedam utakmica na domaćem terenu nakon što su imali vodstvo u prvoj četvrtini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kod izjednačenog rezultata 20 sekundi prije kraja Chauncey Billups je imao loptu za Clipperse, ali je promašio, a to su iskoristili Timberwolvesi i 1.5 sekundu prije kraja pozvali timeout i te loptu pomaknuli prema centru. Ricky Rubio je loptu dodao Loveu na vrh linije trica a ovaj je postigao pobjednički pogodak.

Kod Timberwolvesa je Darko Miličić utakmicu završio sa 22 postignuta koša. Rubio, koji je promašio prvih deset šuteva iz igre iskupio se kada je pogodio tricu 20 sekundi prije kraja za izjednačenje rezultata 98-98. Utakmicu je završio sa devet koševa, šest asistencija i tri ukradene lopte. Kod Clippersa Blake Griffin je postigao 21 pogodaka uz 10 skokova što mu je osmi uzastopni double-double.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo