LIJEPA DANKINJA /

Caroline zbog oca prekinula s trenerom

Image

Danska tenisačica Caroline Wozniacki, koja je do ovog tjedna bila prva na WTA ljestvici, prekinula je suradnju s trenerom Ricardom Sanchezom nakon samo dva mjeseca.

1.2.2012.
14:47
VOYO logo

Ova odluka, koju je objavio njen otac, a potvrdio španjolski trener, uslijedila je nakon što je Caroline Wozniacki eliminirana u četvrtfinalu Australian Opena te pada s prvog na četvrto mjesto WTA ljestvice.

Na početku prosinca je Ricardo Sanchez, do tada trener srpske tenisačice Jelene Janković, zamijenio na trenerskom mjestu Piotra Wozniackog, oca danske tenisačice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sastali smo se da ocijenimo do sada našu suradnju i usuglasili smo se u tome da je okončamo", izjavio je Piotr Wozniacki.

Sanchez je rekao da je to odluke o prekidu suradnje došlo zbog neslaganja s Piotrom Wozniackim koji je do prosinca uvijek sam trenirao svoju kćer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jako poštujem Piotra zbog posla kojeg je obavio iako sam nikada nije igrao tenis. Ali on ima svoj način rada, ja svoj. Caroline je jednostavno dezorijentirana s dva trenera koji žele različite stvari", izjavio je Sanchez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo