LEAONARDO ODLAZI U PSG / Capello preuzima Inter

Image

Nakon što je brazilski nogometni stručnjak Leonardo najavio odlazak iz Intera u PSG, vodstvo 'Nerazzurra' krenulo je u potragu za novim trenerom.

18.6.2011.
10:11
VOYO logo

Vodstvo Nerazzura krenulo je u potragu za novim trenerom nakon što je njihovu klupu odlučio napustiti brazilski stručnjak Leaonardo.

Prvi na listi želja predsjednika kluba Massima Morattija bio je Argentinac Marcelo Bielsa, međutim on je udijelio 'košaricu' milanskom klubu. Na San Siro ne želi niti Marcello Lippi, a Interovu klupu je odbio i Carlo Ancelotti. Moratti sada pokušava privoliti engleskog izbornika Fabia Capella.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nemam pojma o Interovoj ponudi. Na odmoru sam u Marbelli, uživam s unucima i ne pratim novine i televiziju. Jedino gledam crtane filmove," našalio se don Fabio.

Međutim, izvor iz Intera tvrdi kako je Moratti obavio već nekoliko razgovora sa Capellom koji ozbiljno razmišlja o povratku kući. Capello je veći dio trenerske karijere proveo u Serie A trenirajući Milan, Romu i Juventus. Od 2007. godine sjedi za kormilom engleske vrste, a u dva navrata je vodio i Real Madrid.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bilo bi neozbiljno preko medija raspravljati o kandidatima za Interovu klubu. Jedino mogu priznati da smo željeli Bielsu, ali on nas je odbio. Imamo u planu nekoliko imena i vrlo brzo ćemo donijeti odluku," poručio je Moratti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo