TALIJAN OBEĆAO / Capello: Na Ukrajinu s najjačim sastavom

Image

Engleze očekuje gostovanje u Ukrajini, što je ključna utakmica za Ukrajinu, ali i Hrvatsku u borbi za drugo mjesto u skupini koje vodi u dodatne kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2010. godine.

4.10.2009.
16:46
VOYO logo

LONDON - Izbornik engleske nogometne reprezentacije Fabio Capello najavio je kako za posljednje dvije utakmice u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, protiv Ukrajine i Bjelorusije neće previše eksperimentirati sa sastavom.

"Možda će neki igrači dobiti priliku, međutim u obje utakmice u prvom poluvremenu će igrati najbolji igrači," najavio je talijanski stručnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Engleze prvo očekuje gostovanje u Ukrajini, što je ključna utakmica za Ukrajinu, ali i Hrvatsku u borbi za drugo mjesto u skupini koje vodi u dodatne kvalifikacije. Domaćinu igra samo pobjeda, dok Hrvatskoj igra pobjeda ili remi Engleza.

"Nema opuštanja, želimo kvalifikacije zaključiti na način kao što smo i do sada igrali," dodao je Capello otkrivši kako za 23 mjesta za World Cup u ovom trenutku kandidira čak 37 igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na World Cup ću voditi jedino maksimalno spremne i posve zdrave igrače. Nitko neće zaraditi mjesto u zrakoplovu ukoliko nije u formi," poručio je engleski strateg.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo