u Rusiju u krnjem sastavu / Čačić prokomentirao prijetnje terorista: 'Ne smijemo se sakriti u mišju rupu'

Image
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

Veliki dio karijere u Rusiji proveo je bivši reprezentativni vratar Stipe Pletikosa: 'Bit će sve u redu u Rusiji, pojačat će malo kontrole i ne bi trebalo biti većih problema'

16.11.2015.
9:27
Jurica Galoic/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija u krnjem je sastavu, te je sa samo 16 igrača otputovala na prijateljsku utakmicu protiv Rusije u Rostov.

Izbornik Ante Čačić rekao je: "Bit će to prilika za one koji manje igraju da se dokažu uoči Eura. Isprobat ćemo kombinaciju Mandžukića i Kalinića u napadu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednik HNS-a ne slaže se s tim da je ovo B reprezentacija. Sve su to kandidati za Euro i tako trebaju shvatiti utakmicu. Što se tiče prijetnji terorista Rusiji i nadolazećeg Eura u Francuskoj: "Živimo u takvom svijetu jos od Twinsa. Bit će malo više kontrola prilikom checkinga i bit će sve u redu".

Na tu temu oglasio se i izbornik: "Ne smijemo se sakriti u mišju rupu, moramo biti hrabri, to je dužnost cijelog svijeta."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veliki dio karijere u Rusiji proveo je bivši reprezentativni vratar Stipe Pletikosa: "Bit će sve u redu u Rusiji, pojačat će malo kontrole i ne bi trebalo biti većih problema".

Vezano uz utakmicu, također je otkrio da Rusi imaju ogroman respekt prema Hrvatima, ali da će i oni, kao i Hrvati nastupiti bez glavnih igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmica je na rasporedu sutra u 17 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo