TREĆI TRENER S OTKAZOM / Bura na Kantridi: Smjena nakon samo 43 dana!

Image

Dva kola prije kraja prvenstva Rijeka se nalazi na 12. mjestu koje vodi u drugu ligu. Inter na 11. poziciji ima bod više, dok Istra 1961 na 10. mjestu ima četiri boda više.

30.4.2012.
14:05
VOYO logo

RIJEKA - Nakon svega 43 dana provedena za kormilom hrvatskog nogometnog prvoligaša Rijeke trener DraganSkočić je smijenjen.

Skočić je dobio otkaz nakon poraza u Vinkovcima od Cibalije (0:2) nakon kojeg se Rijeka našla u opasnosti od pada u drugu ligu. Momčad će privremeno voditi dosadašnji asistent MladenIvančić, međutim moguće je da klub s Kantride novog trenera dobije već do kraja  dana, a najkasnije do srijede. Skočić je već treći trener koji je ove sezone dobio otkaz u Rijeci. Prije njega kormilo su napustili AlenHorvat i IvoIštuk.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dva kola prije kraja prvenstva Rijeka se nalazi na 12. mjestu koje vodi u drugu ligu. Inter na 11. poziciji ima bod više, dok Istra 1961 na 10. mjestu ima četiri boda više. U iduća dva kola Riječani će ovisiti o rezultatima Zaprešićana, ali i o odluci drugoligaša Dugopolja hoće li ili ne u Prvu HNL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo