'KOCKASTI' U NJEMAČKOJ / Bundesligom haraju Hrvati: Zabili Mandžo i Perišić!

Image
Foto: AP

Mandžukić, koji je zabio i u prošlom kolu, doveo je Bayern u vodstvo u 42. minuti, a uz njega za Bavarce su zabili i Mario Goetze (52), te Xherdan Shaqiri (90+3).

14.12.2013.
17:58
AP
VOYO logo

BERLIN - U 16. kolu Bundeslige Bayern i Wolfsburg ostvarili su pobjede, a među strijelce su se upisali hrvatski reprezentativci MarioMandžukić i IvanPerišić.

Wolfsburg je kod kuće svladao Stuttgart sa 3-1, a strijelci za "vukove" bili su Rodriguez (38), Diego (53) i Perišić (78), dok je Werner (57) zabio za goste. Ivan Perišić je ušao u igru u 72. minuti, a IvicaOlić je igrao je do 79. minute za Wolfsburg.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bayern je na svom stadionu pobijedio Hamburger sa 3-1, a Mandžukić, koji je zabio i u prošlom kolu, doveo je domaćine u vodstvo u 42. minuti. Mandžukić je odigrao cijeli susret za europske prvake, a uz njega za Bavarce su zabili i MarioGoetze (52), te XherdanShaqiri (90+3), dok je za HSV utješni pogodak postigao Pierre-Michael Lasogga (87).

Mandžukić je mogao zabiti i u 39. minuti, a u 27. je namjestio šansu Contentu, koji je nije iskoristio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S ukupno deset pogodaka Mandžukić je na drugom mjestu najboljih strijelaca njemačkog prvenstva, iza RobertaLewandowskog (Borussia Dortmund), koji je zabio 11 golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski reprezentativac MilanBadelj odigrao je cijeli susret za HSV, a Ivo Iličević nije bio u sastavu.

Borussia Dortmund je u gostima kod Hoffenheima odigrala samo 2-2. Hoffenheima je vodio 2-0, ali je Borussia uspjela doći do poravnanja. U prošlom kolu Borussia je poražena od Bayer Leverkusena, pa je u samo dva kola skupila pet bodova zaostatka za europskim prvacima, te sada zaostaje 12 bodova za vodećim Bayernom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hannover i Nuernberg su remizirali, bilo je 3-3, a jedan pogodak za Nuernberg zabio je švicarski Hrvat JosipDrmić, kojemu je to šesti gol ove sezone.

U nedjelju igraju Schalke - Freiburg, te Bayer Leverkusen - Eintracht Frankfurt.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo