neredi u Sofiji / Bugarski navijači uz pomoć Partizanovih Grobara napali Hrvate

Image
Foto: Alexander K�rner/DPA/PIXSELL

Oko sat i pol prije početka utakmice između Bugarske i Hrvatske u Sofiji je došlo do obračuna između hrvatskih i bugarskih navijača, koji su u blizini stadiona Vasil Levski uz pomoć navijača Partizana napali pristaše 'kockastih'.

10.10.2014.
20:28
Alexander K�rner/DPA/PIXSELL
VOYO logo

Nakon jučerašnjeg brutalnog napada na petoricu naših navijača iz Njemačke, kojima je otet transparent 'Uvijek vjerni – Frankfurt', večeras je sat i pol prije odigravanja same utakmice došlo do novih sukoba u blizini stadiona Vasil Levski.

Navodno su glavni nasilnici ponovno bili navijači ondašnjeg CSKA-a iz Sofije, no ima govora i o tome kako su imali pomoć Partizanovih Grobara koji su s bugarskim navijačima u prijateljskim odnosima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Procjenjuje se kako je na utakmicu između Bugarske i Hrvatske otputovalo oko 1000 Hrvata, no još nema detalja o tome koliko ih je sudjelovalo u najnovijem sukobu i ima li teže ozlijeđenih.

Bugarski mediji pišu kako su za jučerašnji napad odgovorni navijači CSKA Sofije koji su se željeli osvetiti BBB-ima za okršaj uoči utakmice Ludogoreca i Dinama prošle sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike