KUPILI 'KRIVE' ULAZNICE / Bugarska policija uhitila 22 Boysa u Sofiji

Image
Foto: btvnews.bg

Predostrožnosti radi, bugarski policajci priveli su Boyse koji će utakmicu najvjerojatnije odgledati u policijskoj stanici.

3.10.2013.
16:14
btvnews.bg
VOYO logo

Neki hrvatski mediji u četvrtak su poslijepodne objavili kako je 20-ak pripadnika Bad Blue Boysa uhićeno u Sofiji nakon masovne tučnjave s navijačima tamošnjeg CSKA. Nekoliko sati potom, masovnu tučnjavu domaći novinari su, pozivajući se na 'uvijek dobro informirane' izvore, pretvorili u tek manji obračun huligana. Zanimljivo je da istovremeno bugarski mediji, koje ćemo u ovom slučaju smatrati mnogo relevantnijim izvorom, ne spominju sukobe dviju navijačkih skupina.

Istina, izvještavaju kako je 20-ak navijača Dinama zbilja uhićeno, no iz puno banalnijeg razloga. Naime, posjedovali su ulaznice za tribinu na kojoj se nalaze navijači Ludogoreca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako su bugarski policajci, predostrožnosti radi, priveli su Boyse koji će utakmicu najvjerojatnije odgledati u policijskoj stanici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sofijska policija privela je 22 osobe. Nemamo više informacija i još istražujemo što se dogodilo", rekli su za RTL iz hrvatskog veleposlanstva.

Bugarski mediji navode kako je u Sofiju doputovalo 45 kombija i nekoliko autobusa s navijačima Dinama, a Bad Blue Boyse su opisali kao 'najopasniju navijačku skupinu na Balkanu' dodavši kako su u sukobu s upravom Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo