OSTAO LEŽATI BEZ SVIJESTI / Brutalnim udarcem u glavu nokautirao suparnika

U belgijskom nogometnom prvenstvu u utorak navečer se igrala odlučujuća utakmica za naslov prvaka između Genka i Standard Liegea. Rezultat utakmice pao je u drugi plan nakon brutalnog udarca igrača Genka kojim je nokautirao suparničkog igrača.

18.5.2011.
10:04
VOYO logo

Iako se radilo o utakmici od velikog značaja za belgijsko prvenstvo, rezultat utakmice između Genka i Standard Liegea pao je u drugi plan nakon incidenta koji se dogodio u 26. minuti utakmice.

Mladi igrač Genka Chris Mavinga snažnim je udarcem nogom udario u glavu protivničkog igrača Mehdija Carcela. Veznjak Standarda srušio se na pod te ostao ležati na travnjaku bez svijesti. Ukazana mu je prva pomoć te je odmah prevezen u bolnicu na liječenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šok i nevjerica mogli su se vidjeti na licima svih igrača, a posebno Mehdijevih suigrača. Neke je cijeli događaj toliko pogodio da nisu mogli suspregnuti suze.

"Jako mi je žao Mehdija. Nisam vidio da mi dolazi, želio sam igrati loptom. Sretan sam što smo osvojili naslov, ali njegovu ozljedu nisam mogao izbiti iz glave", izjavio je Chris Mavinga, koji je za brutalan prekršaj dobio žuti karton.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mahdiju su u bolnici već napravili nekoliko operacija na licu te mu je sada stanje stabilno.

Naslov prvaka Belgije na kraju je pripao Genku, kojemu je u utakmici bio dovoljan i samo bod protiv Standarda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo