BROZOVIĆ RIJEŠIO PITANJE BUDUĆNOSTI: / Vatreni konačno prelomio i odlučio gdje će nastaviti karijeru

Image
Foto: Profimedia

Iako je postoji veliki interes za njega, čini se da će ostati na San Siru

1.4.2020.
8:50
Profimedia
VOYO logo

Prema svemu sudeći hrvatski veznjak MarceloBrozović ostat će u Interu. Takve novosti dolaze iz Italije. Calciomercato navodi da će se njegovi zastupnici naći s predstavnicima Intera kako bi pregovarali o budućnosti Vatrenog.

U Interu su zadovoljni igrama Hrvata, dok je igrač sretan u Milanu, ali pojavile su se glasine kako bi mogao napustiti Italiju te da u tom smjeru razmišljaju ljudi iz njegova okruženja, koj u tom vide priliku za rats Brozovićeve plaće. Njemu, inače, u ugovoru kojeg je lani potpisao stoji otkupna klauzula od 60 milijuna eura, ali vrijedi isključivo za klubove izvan Italije. S obzirom na to kako je igrao sve do prekida prvenstva uzrokovanog koronavirusom, pojavio se strah da bi netko mogao aktivirati tu klauzulu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, u Interu su sada spremni Vatrenom povisiti primanja, no ona neće biti znatna zbog krize koja je nastala uslijed pandemije i pada prihoda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Brozovićevi zastupnici i Interovo vodstvo uskoro će se sastati. Pretpostavka je da je Hrvat sretan u Milanu i da ga trener Antonio Conte smatra ključnim za svoj projekt”, navodi na kraju Calciomercato.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo