VITALIJ OBRANIO NASLOV / Briggs na intenzivnoj nakon 12 rundi štemanja s Kličkom

Image

Vitalij Kličko se nakon pobjede zapitao kako Briggs uopće stoji na nogama da bi kasnije stigla vijest kako je uistinu završio u bolnici, na intenzivnoj.

17.10.2010.
14:19
VOYO logo

HAMBURG - Ukrajinski boksač Vitalij Kličko (39) pred 14.000 gledatelja u Hamburgu obranio je u noći na nedjelju naslov svjetskog prvaka u teškoj kategoriji po WBC verziji, pobijedivši Amerikanca Shannona Briggsa jednoglasnom odlukom sudaca.

Bila je to za starijeg brata Kličko sedma obrana naslova prvaka u karijeri i njegova 43. pobjeda u profesionalnom boksu. Za pobjedu je morao boksati svih 12 rundi koje je sve uvjerljivo dobio po bodovima, ali nije uspio nokautirati snažnog Briggsa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne mogu vjerovati da je poslije toliko udaraca uspio ostati na nogama", izjavio je nakon meča Vitalij Kličko, dok je Briggs tada kazao kako Kličko "udara snažnije od Lennoxa Lewisa i Georgea Foremana".

No, kasnije je stigla vijest da je Briggs završio na odjelu intenzivne njege u hamburškoj bolnici. Liječnik je još u ringu ustanovio da boksač ima slomljene obje jagodične kosti zbog čega mu je potrebno bolničko promatranje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo