SPURSI PALI U SAN ANTONIJU /

'Break' Miamija za izjednačenje serije

Image
Foto: AP

LeBron James se oporavio od grčeva koji su ga spriječili da igra prvu utakmicu završnice finala NBA i sinoć je bio najučinkovitiji igrač sa 35 postignutih pogodaka, a uz to je upisao i deset skokova te ključnu asistenciju koja je njegovoj momčadi donijela pobjedu.

9.6.2014.
9:45
AP
VOYO logo

Miami Heat je izjednačio na 1-1 u seriji na četiri pobjede nakon što je sinoć svladao San Antonio Spurse na njihovom terenu sa 98-96 .

LeBronJames se oporavio od grčeva koji su ga spriječili da igra završnicu prve utakmice finala NBA i sinoć je bio najučinkovitiji igrač sa 35 postignutih pogodaka, a uz to je upisao i deset skokova te ključnu asistenciju koja je njegovoj momčadi donijela pobjedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kod vodstva San Antonia od 93-92 igrači te momčadi su svu pozornost usmjerili na Jamesa, a on je loptu dodao ChrisuBoshu koji je zabio tricu minutu i 18 sekundi do kraja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prekršaj na Jamesu i polaganje DwyaneaWadea devet sekundi do kraja dovelo je Heat u vodstvo od 98-93 prije trice koju je za Spurse uz zvuk sirene za kraj utakmice zabio Manu Ginobili za konačan rezultat od 98-96.

TonyParker je predvodio San Antonio sa 21 pogotkom, Ginobili je dodao 19, a TimDuncan 18.

Spursi su dobili prvu utakmicu sa 110-95 u San Antoniju i serija se sada seli u Miami gdje će se igrati sljedeće dvije utakmice, treća u utorak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo