BARRICHELLO BEZ JUBILARKE / Brazilska legenda ostala bez posla?

Image
Foto: PIXSELL

Brazilski pilot Rubens Barrichello mogao bi ipak ostati bez svoje 20. sezone u Formuli 1 nakon što je Williams odlučio da će njihov prvi vozač biti Venezuelac Pastor Maldonado.

2.12.2011.
10:44
PIXSELL
VOYO logo

Venezuelac Pastor Maldonado vozit će za momčad Williamsa u Formuli 1 iduću sezonu, objavila je ta britanska momčad ne kazavši ništa, međutim, o sudbini veterana Brazilca Rubensa Barrichella, koji se nadao svojoj 20. sezoni u F1.

"Pastor je ove godine pokazao da nije samo brz, nego da može ostati regularan i uspješan u utrci", kazao je šef momčadi Frank Williams. "Dugujemo mu našu nazočnost u svim Q3 (okuplja deset najbržih vozača u kvalifikacijama). I njegova je utrka u Monacu bila fantastična" (8. u kvalifikacijama)", dodao je.

Maldonado (26), je zamijenio Nicuo Hulkenberga na početku prošle sezone. Osvojio je bod 2011. na VN Belgije. Finac Valtteri Bottas postao je rezervni vozač Williamsa.

Ova objava i ne spominjanje Barrichella vjerojatno znači da Williams nema planove za 39-godišnjeg Brazilca koji se ipak još nije namjeravao povući.



Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo