ZABIO I IVAN PERIŠIĆ / Bravo majstore: Ivica Olić dao HSV-u šansu za opstanak u Bundesligi!

Image
Foto: NordPhoto/NordPhoto/PIXSELL

Hannover je na domaćem terenu pobijedio Freiburg sa 2-1, čime je goste poslao u drugu ligu, a sebi je osigurao opstanak

23.5.2015.
18:04
NordPhoto/NordPhoto/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac Ivica Olić bio je strijelac vodećeg pogotka za Hamburger, koji je u posljednjem kolu svladao Schalke 2-0 i time je osigurao doigravanje za opstanak u Bundesligi, dok su u drugu ligu ispali Freiburg i Paderborn.

Olić je pogodio u 49. minuti, a Slobodan Rajković u 58. za HSV. Oliću je to bio sedmi gol ove sezone, a igrao je do 88. minute, dok je Ivo Iličević odigrao je cijeli susret za HSV.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hannover je na domaćem terenu pobijedio Freiburg sa 2-1, čime je goste poslao u drugu ligu, a sebi je osigurao opstanak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U još jednom izravnom dvoboju za opstanak Paderborn je kod kuće izgubio od Stuttgarta sa 1-2, i tako se je Stuttgart uspio spasiti, a Paderborn je završio u drugoj ligi. Pobjednički gol za Stuttgart zabio je Daniel Ginczek u 72. minuti. Za Paderborn je Srđan Lakić odigrao cijeli susret.

Ivan Perišić bio je strijelac za vodstvo 2-1 Wolfsburga u 15. minuti, ali je Koeln uspio poravnati i na kraju je završilo 2-2. Perišić je sezonu završio sa 5 golova i 4 asistencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Eintracht Frankfurt je svladao Bayer Leverkusen sa 2-1, a hrvatski stoper Tin Jedvaj igrao je do 87. minute za "apotekare".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike