ISPRIKA NJEMAČKOG IZBORNIKA / Brand: Nisam htio tući

Heiner Brand se ispričao zbog svoje reakcije nakon poraza Njemačke protiv Norveške, a zahtjev za analizom slučaja nije prijavljen pa će proći nekažnjeno.

26.1.2009.
17:14
VOYO logo

Izbornik njemačke reprezentacije Heiner Brand, nakon prospavane noći, ispričao se zbog svoje reakcije nakon poraza Njemačke protiv Norveške.

Brand nikako nije bio zadovoljan time kako je pravdu na utakmici dijelio slovenski sudački par pa je nakon završetka utakmice na njih nasrnuo podignutom šakom u vis. No, nikada mu nije bila namjera udariti ih, izjavio je Brand njemačkoj televiziji ZDF.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mrzim nasilje i nikad se nisam tukao pa nije bilo šanse da se to dogodi. Uostalom, u mojim godinama čovjek nema previše snage u rukama.", rekao je Brand.

A zbog incidenta će po svemu sudeći proći nekažnjeno jer je Christer Ahl, predsjednik Komisije za pravila i suce pri Svjetskoj rukometnoj federaciji, objavio da nije primio nikakvih službenih pritužbi na ponašanje Heinera Branda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Službeni zahtjev za analizom nismo ni od koga primili, a osobno nisam ništa primijetio", rekao je Ahlm.

Javila se i gospođa Brand, Christel, koja je poručila njemačkoj javnosti da njezin suprug nikad nikog ne bi udario. Osim ovog puta...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Heiner u osnovi ima čudesan kontrolni mehanizam. U karijeri se nikad nije žalio ni na jednu situaciju iz igre. Ovaj je put bio doista bijesan, i to s pravom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo