BRACO POSRAMIO ZVEZDAŠE USRED BEOGRADA: / 'Dinamo igra odlično i ima fantastičnu ekipu'

Image
Foto: Profimedia

Osim povodom nije mogao izbjeći pitanje o čuvenom finalu Kupa prvaka 1991.

26.11.2019.
12:52
Profimedia
VOYO logo

Sportski direktor Bayerna HasanSalihamidžić rekao je da mu je drago što je stigao u Beograd nakon 27 godina. Njemački div gostuje na Marakani u sklopu petog kola Lige prvaka gdje će odmjeriti snage s Crvenom zvezdom.

"Zvezda sada ima sedam bodova više od drugoplasiranog u Superligi i, jednostavno, dominira i igra najbolji nogomet u Srbiji… Ima godina kada je tako, kada je drugačije, a ove je jasno", rekao je Salihamidžić za Tanjug. Isti otkrivaju i da se nasmijao na pitanje je li Zvezda najbolja na Balkanu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tko je najbolji

"Teško je reći, tu je i Dinamo, koji igra dobro i ima fantastičnu ekipu. Po meni, ta dva kluba su najbolja s ovih prostora. U ovom trenutku je tako", poručio je legendarni Braco.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim povodom nije mogao izbjeći pitanje o čuvenom finalu Kupa prvaka 1991. u kojem je Zvezda pobijedila Bayern.

"Igrači se ne sjećaju, ali čuli su priče. Normalno da smo im prenijeli i kakva je atmosfera u Beogradu, koliko emocija ima i kakva je publika. Pripremit ćemo se", izjavio je te je ispričao kako se zbog rata preselio u Njemačku iz BiH.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Lijepo je biti u Beogradu, posljednji put sam bio 1992. godine, tada s reprezentacijom. Vrlo mi je drago, imam lijepa sjećanja s Marakane. Lijepo je vratiti se ", završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo