PRIČA O ŠUKERU / "Božanstvena ljevica" još živi

Image

Internetsko izdanje popularne španjolske radio postaje Cadena u emisiji posvećenoj legendarnim sportašima donosi priču o bivšem hrvatskom nogometnom reprezentativcu.

30.1.2009.
11:12
VOYO logo

Iako se oprostio od nogometa s kojim ga veže tek njegova akademija, legendarne hrvatske devetke Davora Šukera još uvijek se rado sjećaju u Španjolskoj. Bivšeg hrvatskog nogometnog reprezentativca naziva se "božanstvenom ljevicom", te se navodi da je "Hrvat razveseljavao mnoštvo obožavatelja Seville i Real Madrida", te da je bio "najbolji strijelac Svjetskog nogometnog prvenstva 1998.godine."

"Postigao je mnogo golova i bio je jedan od najboljih ljevonogih nogometaša unazad nekoliko godina. Isijavao je talentom i tehnikom, a sada je posvećen radu u svojoj nogometnoj akademiji", hvali Šukera Cadena Ser.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Internetsko izdanje popularne radio postaje Cadena podsjeća da je Šuker došao kao relativno nepoznat navijačima, no vrlo je brzo postao "Sukerman". Evociraju Šukerove uspomene iz "kraljevskog kluba".

"Ondje sam proveo najljepše dane u karijeri. Živio sam u najboljem gradu, igrao u najboljem klubu i sve svoje uspjehe uglavnom sam ostvario s Realom", citira se legendarna hrvatska "devetka", te se dodaje da je Šuker "postao istinski idol Hrvata nakon osvajanja bronce na SP-u u Francuskoj, čemu se velik dio zasluga mora pripisati njegovih šest pogodaka".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Investicije i nogometna škola Šukerova su sadašnjica. Vodi akademiju i pomaže španjolskim grupacijama pri kupnji nekretnina diljem Dalmacije, završava Cadena priču o Davoru Šukeru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo