BOYSI DOBILI POSEBNO UPOZORENJE UOČI FERENCVAROSA: / 'Budete li imali ovakve tetovaže nećete moći na stadion'

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Hrvatski prvak u utorak od 20 sati igra za play-off Lige prvaka

12.8.2019.
11:13
Slavko Midzor/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Dinama otputovali su u ponedjeljak ujutro prema Budimpešti gdje ih očekuje uzvratna utakmica 3. pretkola Lige prvaka protiv Ferencvaroša. Nenada Bjelicu i društvo čeka težak posao nakon što su na Maksimiru odigrali samo 1-1 pa će domaćin u susret ući s laganom prednošću. Uoči susreta Dinamo je pustio uputu svima onima koji namjeravaju pratiti susret s Groupama Arene.

Ističu da je na stadionu dozvoljeno unositi megafone i bubnjeve kao i zastave i transparente bez rasističkih, diskriminatornih i političkih poruka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uputstva

"Navijači GNK Dinamo ne smiju biti pod utjecajem alkohola, droga ili drugih opojnih sredstava. Nije dozvoljeno unošenje alkohola, droga i drugih predmeta koji mogu ugroziti sigurnost sudionika nogometne utakmice. U fan zonu nije dopušteno unositi torbe i ruksake", poručili su sa službene stranice Modrih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Objavili su i popis zabranjenih stvari: oštri predmeti, vatreno oružje, boce, hrana, kišobran, kovanice, upaljači, remeni s velikom metalnom kopčom i bilo koji drugi predmet koji može biti bačen u teren ili kojim je moguće nanijeti ozljedu.

Također, navode kako od navijačkih obilježja nije dopušteno unošenje bilo kakvih predmeta koji promoviraju govor mržnje (odnosi se i na tetovaže).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spomenuli su i u kojim se slučajevima može odbiti ulazak navijača na tribine o čemu više možete pročitati OVDJE.

U međuvremenu, oglasili su se i Ferencvarosevi Green Monstersi. Objavili su upute svojim pripadnicima. Ovaj put moraju doći u bijelome, za razliku od Zagreba kada su morali u crnom. Isto tako na Facebooku su otkrili da pripremaju spektakularnu koreografiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo