POVLAČI LI SE GAZDA DINAMA? / Bomba iz Maksimira: Mamić mora na dvije operacije!

Mamić je bio zagonetan i kratak, o reprezentaciji i novom izborniku - nije htio pričati. Kazao je samo kako mu je zdravlje ozbiljno narušeno, ali ipak, o novom klupskom hotelu se raspričao.

21.10.2013.
11:20
VOYO logo

Izvršni predsjednik Dinama ZdravkoMamić napokon se obratio novinarima na otvaranju novog hotela svog kluba te šokirao okupljene rečenicom: "Uskoro idem na dvije operacije".

Iako neki mediji javljaju da će se Mamić zbog narušenog zdravlja povući iz nogometa, gazda hrvatskog nogometa niti jednom riječju nije dao nagovijestiti da je takav scenarij moguć.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kada je Dinamo u pitanju, Mamić je otvoreniji pa je kazao: "Ovo je velik dan! Sada smo u rangu Manchestera, Chelseaja i ostalih, a igrači više neće imati izgovora za rezultate". Dodao je kako je svjestan toga da je Dinamo u evidentnoj krizi, ne pamti od 2004. da je bilo ovako!

Mamić je bio zagonetan i kratak te o ostalim aktualnim stvarima, kao što su reprezentacija i novi izbornik - nije htio pričati. Kazao je samo kako mu je zdravlje ozbiljno narušeno, no o novom klupskom hotelu se raspričao.

"Ovo je velik korak u funkcioniranju kluba. Ovakav hotel imaju klubovi poput Uniteda, Chelseaja, Tottehama... U njega je uloženo 85 milijuna kuna, a još da natkrijemo tribine, imali bismo stadion za narednih 30 godina. Neka ovo bude dan posvećen ovom velikom događaju i otvaranju mega zdanja s pet zvjezdica".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo