Rudež osrednji / Bogdanovićevih 14 poena, Gasol vratio Chicago u Jordanovo vrijeme

Image
Foto: AP Images

Rudežova Indiana je u Philadelphiji poražena od Knicksa, a to im je već 15. izgubljena utakmica. Partiju večeri odnio je Pau Gasol koji je odigrao utakmicu kakvu Chicago nije vidio od Michaela Jordana.

11.1.2015.
12:06
AP Images
VOYO logo

U subotu se odigralo devet utakmica na NBA parketima, a hrvatski reprezentativac Bojan Bogdanović konačno je dobio zapaženu ulogu u porazu Netsa od Pistonsa 98:93.

Rudežova Indiana je u Philadelphiji poražena od Knicksa, a to im je već 15. izgubljena utakmica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Partiju večeri odnio je Pau Gasol koji je odigrao utakmicu kakvu Chicago nije vidio od Michaela Jordana. Naimem ubacio je 46 poena i 18 puta bio najviši u skoku, što ga dovodi uz bok neprikosnovenom rekorderu Bullsa, Jordanu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Između Netsa i Pistonsa prevladavao je umor jer je ekipa iz Brooklyna igrala četvrti put u pet dana, a Detroit je igrao pet puta u sedam dana.

Za pobjednike, Jennings je zabio 20 poena uz 1 asista, Monroe je pridodao 16 poena i 17 skokova, a kod Netsa je Johnson zabio 17 dok je Plumlee dodao 14 poena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bogdanović je utakmicu počeo u prvoj petorci nakon dužeg izbivanja, a igrao je 26 minuta.

Tako je utakmicu završio sa 14 poena (šut 5/11, slobodna bacanja 4/4), skupio je dvije asistencije i jedan skok.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Philadephia je dobila Pacerse u zadnjim sekundama (93:92), a pobjedu im je donio Carter-Williams u zadnjim sekundama kad je položio loptu između tri gostujuća igrača, dok je na drugoj strani West promašio 'fade-away' šut za pobjedu. West je stavio 28 poena te je bio najraspoloženiji igrač Indiane, a Williams je utakmicu završio sa 15 poena te 9 asista. Wroten je pridodao 20 poena i 9 skokova. McDaniels je u dva navrata divljim zakucavanjima dignuo dvoranu na noge, dok je Damjan Rudež dobio skoro 9 minuta u dresu Pacersa iako ih nije pametno iskoristio - skupio je dva skoka te promašio jedan šut.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najgora momčad lige, New York Knicksi, sve dublje i dublje tonu, a ovaj puta su izubili od Charlotte Hornetsa 110-82 (15. izgubljena utakmica u nizu, što je rekord kluba).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo