solidan početak naših / Bogdanović i Rudež sa po osam poena debitirali u NBA klubovima

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Hrvatski reprezentativci Bojan Bogdanović i Damjan Rudež debitirali su za svoje nove klubove, Brooklyn Netse i Indiana Pacerse, ubacivši svaki po osam poena u pobjedama svojih momčadi nad Maccabijem (111-94), odnosno Minnesota Timberwolvesima (103-90).

8.10.2014.
12:53
Marko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Bojan Bogdanović isinoć je debitirao za svoj novi klub iz NBA lige Brooklyn Netse, dok je isto učinio i Damjan Rudež u dresu Indiana Pacersa. 

Bojan Bogdanović je bio u početnoj petorci Netsa, a na parketu je proveo 26 minuta. Pogodio je dvije trice (2/4) te ubacio ukupno 8 poena uz šut iz igre 3/8, a pobjedi svoje momčadi doprinio je i sa po jednom asistencijom, skokom i ukradenom loptom. Najbolji strijelci Netsa bili su Brook Lopez sa 20 i Deron Williams sa 17 koševa, dok je Jeremy Pargo za Maccabi ubacio 27 poena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Damjan Rudež je u pobjedi Indiane nad Minnesotom sudjelovao sa 8 koševa šutirajući iz igre 4/8, ostvarivši jedan skok, no iz tri pokušaja za tricu ni jednom nije bio precizan. Ušao je s klupe, ali imao jednu od najvećih minutaža u momčadi (20:52). Strijelce Indiane je sa 17 koševa predvodio George Hill, dok je za Minnesotu najviše poena (18) postigao Andrew Wiggins.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo