pojačanje za peticu / Bogati Talijan preuzeo Rijeku

Osam i pol milijuna eura. Toliko će Gabriele Volpi, talijanski milijarder i budući vlasnik NK Rijeke iskrcati na Kantridu u iduće četiri godine. A na tom talijanskom valu optimizma, iz Rijeke poručuju, vraćamo se u vrh hrvatskog nogometa.

17.2.2012.
19:27
VOYO logo

Novi riječki igrač, pojačanje za čistu peticu koje klubu s Kantride donosi spas. Gabriele Volpi, talijanski biznismen i službeno je ušao u klub, donio milijune i optimizam.

"S ovom financijskom injekcijom vjerujem da će krenuti bolja vremena za klub i da ćemo konačno privući i publiku na stadion", rekao je Volpi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odradio je Volpi i inspekciju Kantride koju planira napuniti trofejima. Kako? Ulaganjima od 150 tisuća eura mjesečno, a za tri godine završava privatizacija kojom postaje vlasnik 70 posto dionica, dok ostatak ostaje gradu.

"Nadamo se da ćemo stići negdje u vrh hrvatskog nogometa. Onaj tko se bude htio prilagodit našoj strategiji je dobrodošao, oni koji se ne prilagode, potražit će mjesto u nekom drugom klubu", rekao je Damir Mišković, budući predsjednik NK Rijeka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rijeka je tako dobila svog Abramovića. Onaj pravi težak je 13 milijardi dolara, Volpi dvije i pol. Ponose se svojim megajahtama od 163 i pol, odnosno 70 metara, a vole i ulagati u nogomet. Abramović je u Chelsea ukrcao više od milijarde eura, Volpi će u iduće četiri godine osam i pol milijuna.

"Ovo nije važan dan samo za mene nego i za Rijeku. S vaterpolo klubom Primorje smo pokazali da možemo puno, slično želimo i s Rijekom", rekao je Volpi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rijeka je tako krenula u napad, Mamić i Maleš drhte jer u hrvatski nogomet došao je Volpi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo