OSCILACIJE U IGRI DINAMA / 'Bog nas je u zadnjoj minuti nagradio golom!'

'Mislim da su danas igrači pokazali inat, a to je ono što smo od njih i tražili. Bog nas je u zadnjoj minuti nagradio golom', kazao je trener Dinama Branko Ivanković.

7.10.2013.
12:15
VOYO logo

Nakon derbija između Dinama i Rijeke u kojem su plavi u sudačkoj nadoknadi uspjeli zabiti pobjednički gol, za RTL Ligu izjave su dala oba trenera.

"Želim čestitati svojim igračima, ne možemo biti sto posto spremni zbog izuzetno teške utakmice u Bugarskoj i teškog poraza. Ovakve oscilacije u igri su stvari s kojima se trebamo suočiti. Mislim da su danas igrači pokazali inat, a to je ono što smo od njih i tražili. Bog nas je u zadnjoj minuti nagradio golom", kazao je trener Dinama BrankoIvanković.

"Čestitam Dinamu, kad se pogleda cijela utakmica, igrači su zaslužili pobjediti. Mi smo stvarno došli desetkovani u Zagreb, ali igrali smo koliko smo mogli. Idemo dalje, valjda će se i nama kad-tad vratiti trud", poručio je trener Rijeke MatijažKek.

"Iako je vratar Vargić bio odličan u ovoj utakmici, što se tiče poziva u reprezentaciju, to nije pitanje za mene, to pitajte nekog drugog", dodao je Kek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo