MATEJA O HOTELSKOM INCIDENTU / Bludničio nad našom odbojkašicom: 'Probudilo me dahtanje!'

Image
Foto: Miss Sport/Damir Mrvec

'Probudilo me glasno dahtanje. Kada sam otvorila oči, imala sam što vidjeti. Iznad mene, na koljenima, bio je neki mladić koji je bludničio nad mojim tijelom! Bio je gol do pasa', opisala je 21-godišnja hrvatska odbojkašica incident koji se zbio u hotelu.

18.9.2012.
13:31
Miss Sport/Damir Mrvec
VOYO logo

Kvalifikacijski turnir u Rovinju, koji su hrvatske odbojkašice uspješno okončale plasiravši se na Europsko prvenstvo, ostat će u dugo sjećanju Mateji Rajković zbog jednog popodnevnog incidenta u hotelu u kojem su naše reprezentativke bile smještene.

"Bilo je oko 15 sati kada sam zaspala u bungalovu. Pola sata kasnije probudilo me glasno dahtanje. Kada sam otvorila oči, imala sam što vidjeti. Iznad mene, na koljenima, bio je neki mladić koji je bludničio nad mojim tijelom! Bio je gol do pasa. Sve se dogodilo u sekundi, počela sam vrištati i to me je spasilo jer je pobjegao glavom bez obzira", ispričala je 21-godišnja odbvojkašica za Večernji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lopov je provalio u bungalov u kojem je bila smještena mlada odbojkašica kako bi se domogao novca, ali naišao je tek na 50 eura. Sama krađa novca, međutim, nije ono što je zabrinulo Mateju.

"Ma nije stvar u novcu. Moglo je završiti puno gore. Mogao me je silovati, mogao me ubiti! Tko kaže da to nije isti onaj koji je ubio onu Meksikanku u Splitu", nastavila je i naglasila kako ju je iznenadila reakcija vodstva Saveza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Što bi se dogodilo da je taj manijak ušao u sobu Portugalkama, Britankama ili Rumunjkama, koje su također bile smještene u bungalovima? To bi bio vjerojatno incident širih razmjera. A meni su ljudi iz saveza, a ne želim ih imenovati, rekli da šutim o tome dok ne završi turnir. Nisam mogla vjerovati!", dodala je Mateja koja tog ovog slučaja potražila pomoć psihologa i sada samo želi sve zaboraviti, piše Večernji.hr

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo