Čilić najavio Davis Cup / 'Blizu sam otkazivanja nastupa, nadam se da će isto napraviti i Đoković!'

'Blizu sam otkazivanja nastupa, nadam se da će isto napraviti i Đoković!' najavio je to Marin Čilić, hrvatski osvajač US opena, uoči prvog kola Davis Cupa protiv reprezentacije Srbije.

3.2.2015.
19:43
VOYO logo

Čilićeva ozljeda ramena je i dalje tu. Otkazivao je redom sve turnire u 2015., a sada će morati i Davis Cup okršaj sa Srbijom počektom ožujka.

"Mislim da je ipak malo bliže otkazivanju. Jer ipak je ovo najduži period u mojoj karijeri da sam ovoliko ozlijeđen BLIC Znamo da nam je ovaj ogled jako bitan, u svjetskoj smo skupini i posebno sa Srbijom je uvijek značaj malo veći nego inače", rekao je Marin Čilić.

I sada mu je jedina nada da će se Đoković, koji je u velikom naletu, odlučiti malo odmoriti.

"Bez mene vjerujem da će biti malo teže, ali sigurno da svi ti Davis Cup susreti su dosta otvoreni, nikad se ne zna što se može dogoditi. Nadamo se da bi i Nole mogao preskočiti", kazao je Čilić.

Čilić nakon osvajanja US Opena sanja velike stvari. Sada je osmi, što mu je ranking karijere, ali od cilja TOP 5 ne odustaje.

"Naravno da ne odustajem. Jesam propustio ovaj početni dio sezone koji je veoma bitan, ali mislim da opet imam dosta dobre prilike, do kraja US Opena ću biti definitivno među prvih 10", dodao je Čilić.

Samo da ta ozlijeda što prije zacijeli. Pa da crijevo za benzin zamijeni reketom i krene prema vrhu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo