LOV NA ATLETSKI VRH / Blanka za RTL Danas: Jača nastavljam gdje sam stala!

Blanka je bez obaveza već više od godinu dana, ali samo onih natjecateljskih jer je zbog ozljede zgloba i dalje van pogona, a na zaletište će tek u siječnju. Za RTL Danas poručuje - kada se vratim, želim nastaviti tamo gdje sam stala.

7.10.2012.
17:24
VOYO logo

Blanka Vlašić u jednoj novoj atletskoj ulozi. Pucnjem je ispratila maratonce, ali nije im se pridružila jer noga koja je bila ozlijeđena to još ne dopušta.

"U svakom trenutku je maraton prevelik izazov za mene tako da nisam imala ništa protiv označiti start i gledati ih kako odlaze", izjavila je Blanka.

Družila se zato s navijačima koji ju na zaletištu nisu vidjeli čak godinu dana. I ona sama zna – predugo.

"Ta zadnja natjecanja nisu ostala baš u najljepšem sjećanju, kao uostalom ni ta cijela ljetna sezona. Ja se nadam kad počne, da će ta godina skroz biti izbrisana i da ću zapravo nastaviti tamo gdje sam stala prije dvije godine.

Zaustavljena je zbog ozljede zgloba. Zbog njega je lila suze, propustila olimpijske igre i morala gledati kako Čičerova odnosi zlato u Londonu. I nije joj bilo baš svejedno.

"Drago mi je što je Ana pobijedila, iako mi je bilo jako teško gledati, moram priznati, što nisam tamo. Ali nadam se da su to jedine koje ću propustiti od sada pa do kraja karijere".

Tako da je pauzu iskoristila za mukotrpne treninge i pripreme za novu sezonu. U njoj ju čeka i svjetsko prvenstvo u Moskvi, ali Blanka nakon svega ne obećaje povratak medaljama.

"Više se ne usuđujem ništa prognozirati i ništa reći da će biti sigurno jer stvarno se sto stvari može izjalovit".

Nova sezona počinje u siječnju kada počinje novi Blankin lov na atletski vrh.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo